Setari Cookie-uri

Horoscop: Drumul spiritual urmat de fiecare zodie

Cum isi indeplinesc semnele astrologice idealul spiritual!

Idealul spiritual se obtine prin multa intelegere si stapanaire de sine. Valorile si principiile capata un sens nou si fiecare trebuie sa recurga la compromisuri pentru a reusi. Descopera latura spirituala pentru fiecare zodie din horoscop:

Berbec

Destinul persoanelor nascute in zodia Berbec este acela de a-i calauzi pe altii. Nativii sunt hotarati si curajosi, obtin ce isi doresc desi nu exceleaza in arta comunicarii. Trebuie sa se relaxeze mai mult, sa se elibereze de propriile temeri asunse. Spiritualitaea si confortul emotional sunt strans legate in viata Berbecilor.

Par dominanti si aroganti dar in realitate sunt tematori si le e frica sa-si recunoasca vulnerabilitatea. Isi vor cauta mereu implinirea pe drumuri nesigure si nelipsite de riscuri.
horoscop destin spiritual sursa foto: shutterstock.com

Taur

Isi doresc sa savureze placerile vietii dar fug de nesiguranta si dezechilibru. Viseaza la un trai indestulat si plin de confort. Afirma ca nu au pretentii si aproba simplitatea, dar nu vor ezita sa recurga la imoralitate pentru a iesi in avantaj. Isi definesc spiritualitatea prin valorile care ii cazaluzesc destinul.

Citește și:

Taurii sunt persoane sensibile si darnice, dar mandria prea mare ii poate atrage intr-un stil de viata nelinistit si dezechilibrat.

Gemeni

Dualitatea este trasatura dominanta a nativilor din zodia Gemeni. Chiar daca n-au intentii rele si dau dovada de amabilitate intampina greutati cand vor sa lege relatii de durata. Isi castiga foarte greu increderea si la randul lor se simt nesiguri si pasesc in viata tematori. Isi pun sperante mari in tot ce fac si sunt de neoprit cand au ceva in cap.

Doar adevarata vointa si experienta de viata ii poate ajuta sa se maturizeze spriritual, astfel incat sa ajunga cat mai aproape de ceea ce-si doresc.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc