Setari Cookie-uri

Horoscop: Drumul spiritual urmat de fiecare zodie

Cum isi indeplinesc semnele astrologice idealul spiritual!

Capricorn

Cei nascuti sub semnul Capricornului sunt extrovertiti, sensibili si intapina dificultati cand trebuie sa-si exprime sentimentele. Prefera sa se ascunda sau sa para inabordabili, cand de fapt cauta sa-si protejeze foarte bine spatiul personal. Nu sunt foarte populari si de aceea nu isi fac repede prieteni.

Sunt foarte critici cu propria persoana si au nevoie de incurajari cand trebuie sa ia hotarari dificile. Cunoasterea de sine si eliberarea de constrangeri le-ar putea facilita implinirea spirituala.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt in continua schimbare. Dornici sa aprofundeze cat mai multe cunostinte, cauta sa fie mereu informati, gata sa ofere un sfat ajutator. Isi protejeaza cu orice pret libertatea si ii indeamna pe ceilalti sa se transforme pentru a putea sa-si indeplineasca visele.

Citește și:

Sunt foarte dezamagiti cand nu reusesc ce isi propun. Cauta idealul in locuri greu de ajuns si ar trebui sa se acomodeze cu regulile care trebuie respectate.

Pesti

Nativii zodiei Pesti au o inclinatie puternica spre mister, cercetare si spiritualitate. Personalitatea duala si nehotararea le defineste caracterul. Isi schimba foarte repede comportamentul, fiind tematori si pesimisti. Dau dovada de afectiune si compasiune, dar nu de putine ori au de suferit din cauza naivitatii.

Implinirea lor spirituala este strans legata de linistea familiei. Viseaza la un camin linistit si pun iubirea mai presus de orice. Trebuie sa fie mai hotarati si mai deschisi ca sa reusesca atunci cand isi propun ceva.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc