Setari Cookie-uri

Horoscop: Drumul spiritual urmat de fiecare zodie

Cum isi indeplinesc semnele astrologice idealul spiritual!

Balanta

Nativii nascuti sub semnul Balantei sunt visatori si plini de energie. Sunt mereu in cautarea necunoscutului, au planuri multe si de multe ori nu duc la bun sfarsit tot ce si-au propus. Isi schimba cu usurinta starea de spirit si deseori cad prada propriilor greseli. Sunt adeptii exceselor si de aceea trebuie isi controleze mai bine sentimentele.

Gandurile pozitive si rabdarea ii pot ajuta sa castige in viata. Isi pot imbunatati starea spirituala odata ce vor invata sa-si controleze modul in care actioneaza.

horoscop spiritual sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpionului au o personalitate duala, dificila in ochii celorlalti. Obisnuiesc sa isi ascunda gandurile, tinandu-si sub control emotiile. Latura lor exterioara este indelung studiata si de aceea au grija sa lase la vedere doar ce le place. Deseori fug de realitate pentru a evada intr-un spatiu doar al lor.

Citește și:

Nu exceleaza in comunicare, dar analizeaza foarte bine amanuntele. Pentru a-si indeplini idealul spiritual este necesar sa isi tempereze modul de a gandi si vointa.

Sagetator

Nativii nascuti sub semnul Sagetatorului sunt persoane energice cu initiativa. Se lasa calauzite de principii clasice si nu se abat cu usurinta de la ideile lor. Stabilesc usor legaturi, stiind sa se faca placuti imediat intr-un grup. Loialitatea este trasatura care le guverneaza caracterul si de aceea nu accepta abateri de la reguli.

Au simtul intuitiei bine dezvoltat si nu sunt usor de pacalit. Intotdeauna pastreaza o urma de indoiala si cauta neincetat raspunsuri.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc