Setari Cookie-uri

Horoscop: Legendele stravechi ale semnelor zodiacale

Citeste ce detalii dezvaluie legendele despre fiecare semn zodiacal!

Rac

Crabul este considerat simbolul zodiei Rac. In legenda Egiptului Antic acesta inseamna viata vesnica. Astfel se explica instinctul puternic de supravietuire, dar si emotia care primeaza in caracterul persoanelor guvernate de acest semn. Par linistiti si rezervati, dar reactioneaza dur daca se simt amenintati. Simtul intuitiei este atuul care ii avertizeaza din timp de primejdii.

horoscop zodii sursa foto: shutterstock.com

Leu

Leul guvernat de Soare reprezinta puterea in zodiacul european. Inca din legendele stravechi a fost considerat un simbol al fortei. Leul este regele tuturor animalelor, asadar ii place sa fie admirat si toti din jur trebuie sa i se supuna. Nativul acestui semn este obisnuit sa fie in centrul atentiei si ii place sa detina sentimentul puterii. Razboinic neinfricat, va lupta cu toate armele pentru a invinge.

Citește și:

Fecioara

In Legendele Egiptului, Fecioara era asemnuita zeitei Isis. Aceasta era o iubitoare de frumos, fina observatoare a detaliilor. Zeita era apreciata si pentru memoria impresionanta si priceperea in organizare. Persoanele guvernate de aceasta zodie sunt calculate, mereu cu un pas in fata celorlalti si stiu sa se descurce admirabil in orice situatie. Apreciaza loialitatea si originalitatea in gandire.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc