Setari Cookie-uri

Horoscop: Legendele stravechi ale semnelor zodiacale

Citeste ce detalii dezvaluie legendele despre fiecare semn zodiacal!

Balanta

Conform legendelor stravechi, Balanta era considerata un simbol al justitiei si al echilibrului. Nesiguranta si indecizia s-a rasfrant de-a lungul timpului in temperamentul nativilor, ingreunandu-le capacitatea de a lua decizii importante pentru viata lor. Balantele sunt permanent in cautarea armoniei. Au o personalitate puternica dar ascund o latura vulnerabila si tematoare, plina de sensibilitate.

horoscop nativi sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Scorpionul a capatat semnificatii complexe de-a lungul timpului. Majoritatea legendelor se bazeaza pe caracterul impulsiv si schimbator al acestuia. Se spune ca simbolizeaza descompunerea si totodata renasterea. Nativii guvernati de acest semn ascund trairi interioare intense. Sunt linistiti si rezervati, dar pot deveni violenti sau manipulatori. Au o mare putere de concentrare.

Citește și:

Sagetator

Se spune despre Sagetator ca este un semn schimbator. In mitologia greaca era reprezentat printr-un centaur intelept, in timp ce la romani era asemuit zeitei vanatorii, Atenis. Personalitatea nativilor guvernati de acest semn este marcata de dualitate si contraste. Isi doresc sa traiasca in armonie dar se impiedica deseori de propriile temeri si capcane.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc