Setari Cookie-uri

Horoscop: Legendele stravechi ale semnelor zodiacale

Citeste ce detalii dezvaluie legendele despre fiecare semn zodiacal!

Capricorn

Simbolul Capricornului este capra de mare, un semn mitologic incarcat de semnificatii. Face referire la o personalitate inteleapta, bine intentionata dar duala. Nativii din aceasta zodie au un caracter introvertit si nu agreeaza agitatia. Prefer linistea si ordinea, fiind persoane care pun mare pret pe responsabilitate.

horoscopul sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Legendele asociaza Varsatorul cu forta care da viata. Apa care curge semnifica viata si dorinta de cunoastere impartasita tuturor. Asa se face ca nativii acestei zodii se integreaza foarte usor intr-o comunitate, fiind prieteni de nadejde. Totdata, tin la independenta lor si aspira la idealuri inalte. Cauta permanent sa isi depaseasca limitele pentru a fi un model bun de urmat.

Pesti

Pestii care inoata in directii opuse simbolizeaza contradictii si dualitate. Acest simbol isi are originea in reprezentarile egiptene. O parte dintre nativi sunt orientati catre activitati spirituale si meditatie, in timp ce altii sunt stransi legati de activitatile rationale. Contradictiile si nesiguranta care ii macina permanent, le ingreuneaza capacitatea de a face alegeri importante pentru viitorul lor.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc