Setari Cookie-uri

Horoscop nemuritor: Care este basmul zodiei tale?

Care este povestea zodiei tale?

Afla ce basm i se potriveste semnului tau astrologic.

Berbec

Se proclama vesnic liderul, cel care le stie pe toate si nu accepta compromisuri. Pentru el lucrurile trebuie sa aiba mereu un raspuns rapid, clar si raspicat. Asadar, este alb sau negru, nu exista jumatati de masura. Nu stie sa astepte si se imagineaza mereu intr-un ring, gata de lupta. Bineinteles, exagereaza dar ii place sa fie eroul din poveste.

Basmul potrivit nativilor din zodia Berbec: Praslea cel voinic si merele de aur

horoscop basm sursa foto: shutterstock.com

Taur

Linistit si zambaret, Taurul asteapta doar un motiv ca sa izbucneasca. Ii place sa faca spectacol si cu cat are mai multi admiratori in jur, cu atat mai bine. Intentiile lui sunt bune, dar strategiile adoptate ca sa iasa invingator nu sunt tocmai corecte. Se declara un sensibil si un visator, dar nu trebuie sa-l crezi pe cuvant. Odata ce si-a fixat un scop, lupta pe toate caile ca sa iasa triumfator.

Citește și:

Basmul potrivit nativilor din zodia Taur: Punguta cu doi bani

Gemeni

Navalanic si nehotarat, cam asa s-ar putea descrie pe scurt nativul nascut in zodia Gemeni. Are initiativa si ii place sa iasa in evidenta, chiar daca ispravile lui nu sunt intotdeauna demne de lauda. Nu e strain de barfa, pentru ca ii place sa dezbata cate-n luna, cate-n stele. Trebuie sa faca impresie chiar daca nu stie foarte bine ce vorbeste.

Basmul potrivit nativilor din zodia Gemeni: Doi feti cu stea un frunte

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc