Setari Cookie-uri

Horoscop nemuritor: Care este basmul zodiei tale?

Care este povestea zodiei tale?

Capricorn

Are teluri inalte dar priveste la ele cu teama si nedumerire. Nativul zodiei Capricorn este ambitios si binevoitor, dar teama il impiedica de multe ori sa ajunga acolo unde si-a propus. Se entuziasmeaza repede, dar daca intampina obstacole ii este greu sa priveasca inainte. Se panicheaza inainte sa porneasca la drum si viseaza ca va fi salvat in ultimul moment de eroul fermecat.

Basmul potrivit nativilor din zodia Capricorn: Frumoasa din padure adormita

sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Nativul zodiei Varsator este o persoana optimista care isi doreste sa traiasca in armonie cu toata lumea. Cu toate astea, in jurul lui este mereu harmalaie, deoarece reactioneaza imediat cand este provocat. Viseaza cu ochii larg deschisi; cei care vor sa il readuca pe pamant au de indurat critici si lamentari interminabile. Se simte vesnic neinteles si nedreptatit.

Citește și:

Basmul potrivit nativilor din zodia Varsator: Alice in tara minunilor

Pesti

Le place sa-si traiasca viata departe de pericole si necunoscut. Nativii din zodia Pesti apreciaza linistea si securitatea. Au teluri inalte, dar le este teama sa porneasca in cautarea lor. Sunt macinati de toane si contradicii, iar acest lucru nu le aduce deloc cinste in viata sentimentala. Vor dar le e frica sa ceara si asteapta sa-i loveasca norocul peste noapte.

Basmul potrivit nativilor din zodia Pesti: Mica sirena

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc