Setari Cookie-uri

Horoscop nemuritor: Care este basmul zodiei tale?

Care este povestea zodiei tale?

Rac

Visator si sensibil, nativul zodiei Rac traieste intr-o lume feerica, sau cel putin asa ii place sa creada. Este puternic atasat de familie, de traditii si are grija sa isi ocroteasca permanent teritoriul. In dragoste se aprinde repede, dar isi ascunde sentimentele. Este ezitant si temator; face un pas in fata si trei inapoi de frica sa nu pateasca ceva rau. Se simte in permanenta amenintat de ceva si cauta cu orice pret sa se fereasca de necazuri.

Basmul potrivit nativilor din zodia Rac: Cenusareasa

horoscop basm
sursa foto: shutterstock.com

Leu

Impunator si dornic sa primeasca mereu atentie, Leul are o personalitate exuberanta. Este amabil si prietenos, dar poate deveni lingusitor cand vrea sa isi atinga scopul. Nimic nu-i sta in cale cand trebuie sa obtina ce isi doreste, asadar recurge la orice mijloace ca sa fie laudat. In dragoste iubeste cu pasiune si se aprinde repede, dar de multe ori se stinge la fel de usor.

Citește și:

Basmul potrivit nativilor din zodia Leu: Zana zanelor

Fecioara

Nu-i place sa vorbeasca prea mult, dar vrea sa afle totul despre persoanele care o inconjoara. Minutioasa si banuitoare, intotdeauna are ceva de zis. Greu de multumit si banuitoare, se pierde foarte usor in detalii. Despica firul in zece, dar tot nu este multumita de rezultate si cauta in permanenta raspunsuri.

Basmul potrivit nativilor din zodia Fecioara: O mie si una de nopti

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc