Setari Cookie-uri

Horoscop nemuritor: Care este basmul zodiei tale?

Care este povestea zodiei tale?

Balanta

Curioasa si plina de energie, dar mereu prinsa intre dileme. Cam asa s-ar descrie Balanta care alearga vesnic dupa un ideal. Viseaza la dragostea perfecta din poveste si face tot posibilul ca s-o obtina. Insa, odata ce-a ajuns acolo sus, se intreaba daca nu cumva, calatoria a fost prea scurta si ar vrea s-o ia de la capat. Cand porneste la drum se impiedica inevitabil de obstacole si greutati.

Basmul potrivit nativilor din zodia Balanta: Scufita rosie

horoscop

Scorpion

Este tacut si misterios dar se asteapta sa fie inteles de toata lumea. Scorpionul stie foarte bine ce isi doreste, dar alege intotdeauna drumul cel mai lung pana la destinatie. Are foarte multe doleante, dar intotdeauna gaseste nod in papura si este greu de multumit. In general isi doreste ceea ce nu poate sa obtina. Nativul ramneste mereu la norocul altuia si se crede nedreptatit.

Citește și:

Basmul potrivit nativilor din zodia Scorpion: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

Sagetator

Sunt activi, plini de energie si le place sa descopere lucruri noi. Isi traiesc viata ca o continua aventura. Ar dori sa faca doar ceea ce le place, fara sa ofere explicatii, insa nu se impaca bine nici cu singuratatea. Nu pot sa stea fara prieteni si simt nevoia sa obtina aprobari sau laude. Sufletul pereche trebuie sa le inteleaga toanele fara sa-i critice.

Basmul potrivit nativilor din zodia Sagetator: Vrajitorul din Oz

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc