Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna august!

Citeste previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal in luna august:

Berbec

Nu te astepta la armonie relatii, cel putin in prima parte a lunii. In prima decada a lui august te asteapta intamplari neprevazute si schimbari. Esti nemultumita si doresti sa ti se faca dreptate. Ar trebui sa iti imbunatatesti comunicarea si toleranta, altfel risti sa ai probleme majore in relatia de cuplu. Dupa 12 august lucrurile par sa se mai linisteasca in plan sentimental. In cariera te simti provocata si vrei cu tot dinadinsul sa iti dovedesti perspicacitatea. Lasa mai mult de la tine si nu cauta sa te impui mereu.

Taur

Astepti cateva schimbari importante dar trebuie sa fii rabdatoare. Vestile pe care le doresti nu vor aparea prea curand si trebuie sa te adaptezi. Fii mai ingaduitoare si nu te amesteca in problemele care nu te privesc. Conflicte din familie iti pot da linistea peste cap, dar nu trebuie sa pui totul la suflet. In plan sentimental lucrurile se intorc in favoarea ta. Este momentul oportun sa faci miscarea pe care ti-o doreai de mult. Nu-ti fie teama sa spui ce simti; vei impresiona placut persoana iubita.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Trebuie sa acorzi atentie sectorului financiar. Esti tentata sa faci cheltuieli majore la inceputul lunii si ar trebui sa fii mai cumpatata. Inspre jumatatea lunii o tanjesti dupa calatorii si va trebui sa iti schimbi planurile daca nu vei rezista tentatiei. Fii rabdatoare in dragoste. Nu pot sa iti iasa toate asa cum le planuiesti si trebuie sa adopti o alta strategie. Intr-un final o sa iei deciziile corecte. Jupiter stationeaza in semnul tau si iti aduce noroc.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc