Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna august!

Capricorn

Trebuie sa preiei initiativa in viata de cuplu. Initiativa iti va fi incununata de succes, trebuie doar sa prinzi curaj pentru a face prima miscare. Mercur traverseaza semnul tau si iti imbunatateste capacitatea de comunicare dar si spontaneitatea. Trebuie sa ai mai multa incredere in fortele proprii. Aplica aceasta regula si in plan profesional. Nu te mai indoi de hotararile tale si o sa devii mult mai puternica. Impartaseste-ti opiniile si nu mai anticipa raspunsurile.

Varsator

Ai incredere in intuitia ta si o sa ai numai de castigat. Raspunde promt si nu ezita sa spui ceea ce gandesti. Norocul este de partea ta, dar ai grija sa faci confesiuni doar persoanelor pe care le cunosti cu adevarat. In plan sentimental nu sunt toate pe placul tau, dar trebuie sa privesti obiectiv. Anumite schimbari sunt inevitabile si prevestesc alte inceputuri. Accepta compania celor dragi si ia in seama sfaturile bine intentionate.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Daca iti doresti progrese in relatia de cuplu trebuie sa fii mai realista. Nu mai visa cu ochii deschisi, ci fa primul pas pentru a determina o schimbare. Solutioneaza probleme mai vechi si te vei bucura de un viitor insorit. Cariera se situeaza in topul intereselor tale, asadar ai putea sa remarci imbunatatiri majore. Lasa la vedere talentele pe care le detii si o sa primesti nenumarate aprecieri. Te remarci si ai numai de castigat.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc