Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna august!

Balanta

Ai grija sa ocolesti conflictele care te pandesc la inceputul lunii. Discutii contradictorii cu persoanele apropiate ar putea sa adanceasca anumite nemultumiri. Trebuie sa dai dovada de rabdare si o sa ai de castigat. In plan sentimental fa primul pas pentru o schimbare. Nu ezita sa spui ce simti si lasa de la tine cand este necesar. Marte si Saturn stationeaza in semnul tau din 15 august, amplificandu-ti dorinta de afirmare si spiritul competitiv. Fericirea este mai aproape decat crezi dar totul depinde de tine.

Scorpion

Inceputul lunii august te surprinde dinamica si increzatoare in propriile forte. Preiei initiativa in plan sentimental si aceasta hotarare va fi de bun augur. Raspunzi cu sentimente puternice perechii tale si nimic nu pare sa ameninte armonia, cel putin in prima jumatatea a lunii. In cariera o sa ai motive de ingrijorare daca te lasi purtata prea des de primul impuls. Controleaza-ti atitudinea si obisnuieste-te sa ii asculti mai mult pe cei din jur. Redescopera lucrul in echipa.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Venus traverseaza semnul tau si iti aduce oportunitati importante in dragoste. Ai ocazia sa iti repari o greseala mai veche, asadar nu ezita sa comunici cand ai ocazia. Fii sincera si o sa ai numai de castigat. Trebuia sa dai dovada de un interes sporit la locul de munca. Arata ca esti interesata, chiar daca primesti observatii care nu-ti sunt pe plac. Daca vizezi o schimbare, ar trebuie sa mai astepti ; august nu este o luna favorabila pentru miscari si decizii majore.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc