Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele in luna august!

Rac

August se anunta a fi luna ta norocoasa in dragoste. Primesti foarte multa atentie si nu-ti ramane decat sa te bucuri. Astrele te favorizeaza aducandu-ti flirturi si intalniri in special in prima parte a lunii. Totusi, evita deciziile radicale si nu te grabi sa iti faci planuri. Lasa totul sa decurga de la sine si o sa primesti mai mult decat speri. In plan profesional trebuie sa dai dovada de un interes crescut. Daca te simti extenuata, ia-ti o vacanta si intoarce-te cu forte proaspete.

Leu

Inceputul lunii august debuteaza cu foarte multe intalniri pentru tine. Esti in centrul atentiei dar trebuie sa iti pastrezi picioarele pe pamant. In plan profesional ai sanse mari sa avansezi, dar trebuie sa fii perseverenta. Primesti propuneri de colaborare si totul este in favoarea ta. In plan sentimental trebuie sa iti asumi responsabilitati daca ai asteptari mari. In caz contrar, o sa primesti vesti neplacute.

Citește și:

horoscop august sursa foto: shutterstock.com

Fecioara

In plan sentimental invata sa fii mai rabdatoare. Lasa lucrurile sa vina de la sine si nu incerca sa mai faci presupuneri prea devreme. Cand ai aceleasi interese cu partenerul de viata totul trebuie sa decurga bine. Nesiguranta te stapaneste si in cariera. Vorbeste clar despre intentiile tale si astfel munca ta va fi inteleasa si respectata. Prima jumatate a lui august este plina de provocari, dar in ultima parte a lunii te bucuri de liniste.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc