Setari Cookie-uri

Numerologie: Destinul tau pentru 2013

Descopera ce ti-a rezervat viitorul pentru anul 2013.

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 2:

Cifra 2 indica: corectitudine, incredere, calm, fantezie, raspundere.

Pentru persoanele nascute sub Cifra destinului 2, anul 2013 este un an plin de impliniri pe toate planurile. Firea calma si destul de rezervata a acestora va fi de mare folos si le va ajuta sa isi rezolve problemele dificile. Vor reusi sa patrunda in noi cercuri de cunostinte, isi vor face multi prieteni si vor intalni foarte multe persoane care le vor ajuta pe parcursul intregului an.

Comportamentul lor echilibrat si corectitudinea de care dau dovada ii va ajuta foarte mult in relatia cu partenerul. In dragoste se anunta o perioada plina de pasiune si erotism.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 3:

Cifra 3 indica: optimism, creativitate, inteligenta, spiritualitate, concentrare, disciplina.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 3 sunt persoane energice, prietenoase si dinamice. Ele au scopuri si idei foarte bine fixate pe parcursul vietii. Cu greu se abat de la regulile lor si fac tot posibilul sa fie cu un pas inaintea problemelor. Anul 2013 va fi un an plin de beneficii pentru ele. O intamplare ciudata le va schimba viata, iar schimbarile pe care le vor face le vor ajuta sa isi gaseasca drumul dorit.

Citește și:

Chiar daca vor exista mici probleme pe plan sentimental la inceputul anului, acestea se vor rezolva cu trecerea timpului. Este important ca aceste persoane sa stie ca increderea si comunicarea reprezinta pilonii principali ai unor relatii.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 4:

Cifra 4 indica: energie, incapatanare, planuri, perseverenta, incredere, iubire.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 4 sunt adevarate norocoase. Anul 2013 va fi un an plin de succese, surprize si promovari pe plan profesional. Ideile lor vor putea fi puse in aplicare si, intr-un final, le vor aduce numeroase beneficii neasteptate, dar si multe aprecieri din partea superiorilor. Rabdarea cu care rezolva problemele si stilul diplomatic de care dau dovada le vor fi de mare ajutor in acest an.

Pe plan sentimental, vor avea parte de numeroase surprize. Chiar daca vor exista foarte multe relatii de scurta durata, catre sfarsitul anului exista o sansa destul de mare sa intalneasca iubirea adevarata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc