Setari Cookie-uri

Numerologie: Destinul tau pentru 2013

Descopera ce ti-a rezervat viitorul pentru anul 2013.

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 8:

Cifra 8 indica: conducere, putere, ambitie, concentrare, munca, ordine.

Pentru persoanele nascute sub Cifra destinului 8 anul 2013 se anunta a fi un an bun pentru ele, oferindu-le numeroase posibilitati si idei in ceea ce priveste viata profesionala. Orele nedormite si munca depusa va da rezultate, iar superiorii lor ii vor rasplati pe masura. Este posibil sa fie cooptati in mai multe afaceri, de aceea trebuie sa aiba grija la banii pe care ii investesc si la persoanele cu care vor sa colaboreze.

Pe plan sentimental nu este o perioada destul de roz. La inceputul anului vor exista numeroase certuri si scandaluri, iar partenerii se vor distanta, in timp ce relatia se va raci. Este important sa se faca diferenta dintre viata profesionala si cea sentimentala si sa se traga o linie intre acestea.

Citește și:

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 9:

Cifra 9 indica: sinceritate, prietenie, dramatism, sensibilitate, echilibru.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 9 vor avea un an favorabil, cu multe surprize placute: multe amintiri din trecut vor iesi la suprafata, iar prezentul va fi mult mai usor de acceptat. Foarte multe persoane le vor ajuta sa depaseasca momentele dificile prin care vor trece, iar familia le va fi alaturi indiferent de orice situati.e

Pe plan sentimental, este posibil sa intervina rutina in cuplu. Pentru a mentine relatia pe linia de plutire si a scapa de momentele tensionate si de certurile dureroase, este posibil ca partenerii sa vorbeasca deschis si sa spuna tot ce au pe suflet.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc