Setari Cookie-uri

Numerologie: Destinul tau pentru 2013

Descopera ce ti-a rezervat viitorul pentru anul 2013.

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 5:

Cifra 5 indica: libertate, aventura, versatilitate, atitudine, prietenie, sinceritate.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 5 vor avea un an activ din toate punctele de vedere si plin de aventura: excursii cu prietenii, vacante neplanificate, distractie tot timpul. In ceea ce priveste viata profesionala, se intrevede un adevarat progres datorita incapatanarii si staruintei lor. Pasiunea cu care muncesc si dorinta de a se face remarcate este foarte mare, intr-un final reusind sa se faca remarcati.

Pe plan sentimental lucrurile stau foarte bine in 2013. Relatia cu partenerii revine pe linia de plutire. Este foarte important sa tina cont si de parerile persoanelor iubite inainte de a lua o decizie importanta.


Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 6:

Cifra 6 indica: sinceritate, dreptate, familie, prieteni, principii, corectitudine.

Citește și:

Persoanele nascute sub Cifra destinului 6 vor avea un an special. Firi puternice si corecte, vor reusi sa se descurce si sa treaca peste toate provocarile care le vor iesi in cale. Calme si agere, vor putea sa isi atinga scopurile stabilite pe plan profesional, insa exista posibilitatea ca spre sfarsitul anului sa renunte la proiectele speciale din cauza epuizarii psihice.

In dragoste, vor pierde teren in fata altor persoane deoarece nu au foarte mult timp pe care sa il dedice persoanei iubite. Vor trebui sa isi faca ordine in gandire si sa se redescopere.

Daca te-ai nascut sub Cifra destinului 7:

Cifra 7 indica: convingere, mister, inteligenta, intelegere, sinceritate, singuratate.

Persoanele nascute sub Cifra destinului 7 sunt firi sincere, directe si destul de misterioase. In acest an vor avea parte de linistea pe care si-o doresc. Toate lucrurile incep sa reintre pe fagasul lor normal si ele vor putea sa se bucure de viata lor. Vor avea un an destul de linistit si de simplu, in care vor putea sa isi imparta timpul asa cum isi doresc.

Citește și:

Pe plan sentimental vor avea numeroase surprize frumoase. Dupa numeroase cautari, este posibil ca sufletul lor pereche sa isi faca aparitia in viata lor si sa le schimbe nu doar viata, ci si conceptiile pe care ele le aveau despre dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc