Setari Cookie-uri

Horoscop: Lectia pentru fiecare zodie in horoscopul egiptean

In mitologia egipteana ai un simbol care te protejaza de rele.

Descopera talentele ascunse ale semnului tau din zodiacul egiptean:

Nilul - Puterea fluviului
(1 ianuarie 7 ianuarie, 19 iunie- 28 iunie, 1 septembrie -7 septembrie)

Nilul este simbolul inceputului. Persoanele influentate de acest semn sunt comunicative, pline de entuziasm si au mare incredere in intuitia lor. Le place sa paseasca pe drumuri noi si riscante, fiind neinfricate in fata neprevazutului. Inspira incredere celor din jur, dar vor intampina dificultati in dragoste. Trebuie sa-si tempereze impulsivitatea; au de invatat lectia supunerii pentru a se bucura de adevarata fericire.

Ra - Stralucirea luminii
(8 Ianuarie - 21 Ianuarie, 1 Februarie - 11 Februarie, 18 Noiemberie - 26 Noiembrie)

Nativii guvernati de acest semn aleg calea cea mai dificila pentru a supravietui. Ra este zeul soarelui in mitologia egipteana si sporeste spiritul competitiv, dar si dorinta de a iesi in evidenta. Persoanele aflate sub influenta lui aspira catre functii de conducere si isi pun propria imagine mai presus de orice. Nu se multumesc niciodata cu jumatati de masura si vor totul sau nimic. Trebuie sa invete lectia supunerii.

horoscop egiptean sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Mut - Intuitie de aur
(22 Ianuarie - 31 Ianuarie, 8 Septembrie- 22 Septembrie, 30 Octombrie - 7 Noiembrie)

Nativii influentati de Mut in horoscopul egiptean au simtul intuitiei foarte bine dezvoltat. Analizeaza cu atentie detaliile si desi raman tacuti in umbra, nu pierd nimic din vedere. Mut, regina cerului si protectoarea tuturor vietuitoarelor vii, apreciaza ordinea si linistea. Onestitatea este calitatea cea mai de pret pe care o insufla nativilor. Persoanele aflate sub influenta ei au de invatat lectia rabdarii. Vor totul dintr-o data si ii intimideaza pe ceilalti.

Geb-Forta sinelui
(12 Februarie - 29 Februarie, 20 August - 31 August)

Simbol al pamantului si al stabilitatii in zodiacul egiptean, sporeste perseverenta si atentia la detalii. Cei guvernati de acest semn sunt persoane sensibile si altruiste, dornice sa ajute la nevoie. Si-ar sacrifica negresit tot ce au pentru bunastarea altora. Dau dovada de o generozitate extrema si vor realiza mai tarziu ca bunavointa trebuie sa aiba limite. Au de invatat lectia dura a autocunoasterii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc