Setari Cookie-uri

Horoscop: Lectia pentru fiecare zodie in horoscopul egiptean

In mitologia egipteana ai un simbol care te protejaza de rele.

Anubis - Iubirea de viata
(9 Mai - 27 Mai, 29 Iunie - 13 Iulie)

Reprezinta zeul mortii si al sufletelor subpamantene. Nativii pe care ii ocroteste sunt retrasi, emotivi, dar ascund o personalitate puternica. Le place sa stea in umbra pentru a observa atent cele mai fine detalii. Sunt inzestreati cu o intuitie fina si simtul observatiei le este deseori de ajutor. Nu tolereaza minciuna si devin asprii daca descopera ca au fost inselati. Au de invatat lectia de a ierta. Tind sa ii judece prea dur pe aceia care i-au gresit.

Seth -Spirit negativ
(29 Mai -18 Iunie, 29 Septembrie - 2 Octombrie)

Acest zeu a fost considerat un personaj negativ in mitologia egipteana. De aceea, persoanele aflate sub guvernarea lor au un caracter dual si pot minti cu usurinta fara sa fie descoperite. Pot fi lideri excelenti, dar nu si prieteni devotati. Nu ezita sa profite de orice oportunitate pentru a invinge. Se revolta in fata regulilor si le place sa traiasca dupa propriile hotarari. Au de invatat lectia iubirii si a afectiunii. Nu inspira incredere si din aceasta cauza cu greu pot forma legaturi sentimentale stranse.

Citește și:

horoscop egiptean sursa foto: shutterstock.com

Bastet - Flexibilitate si dinamism
(14 Iulie - 28 Iulie, 23 Septembrie - 28 Septembrie, 3 Octombrie - 17 Octombrie)

Considerata zeita muzicii si a dragostei, ocroteste persoanele emotive, pline de sensibilitate. Sporeste farmecul si generozitatea, de aceea nativii aflati sub protectia ei stiu sa se faca repede placuti in societate. Se bucura de popularitate, gratie caracterului rational si precaut. Nu vor lua niciodata decizii fara sa analizeze riscuri si cauta mereu sa sprijine adevarul. Le este greu sa refuze pe cineva si se simt permanent datori sa ajute. In viata trebuie sa invete si lectia egoismului.

Sekhmet -Tolerenta si severitate
(29 Iulie-11 August, 30 Octombrie-7 Noiembrie)

Simbolizeaza zeita razboiului si a distrugerii. Nativii ocrotiti de ea au o personalitate puternica si nu se tem de provocarile vietii. Pretentiosi cu cei din jur au aspiratii inalte si isi croiesc atent drumul pentru a pasi permanent cu fruntea sus. Se bazeaza pe intuitie dar si pe talentul oratoriei si al negocierii. Stiu sa se mobilizeze imediat cand trebuie sa obtina ceva. Au de invatat lectia responsabilitatii. Se cred invincibili si adopta un comportament sever, chiar daca nutresc sentimente puternice de dragoste si sensibilitate.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc