Setari Cookie-uri

Horoscop: Lectia pentru fiecare zodie in horoscopul egiptean

In mitologia egipteana ai un simbol care te protejaza de rele.

Osiris - Atotputernicia dreptatii
(1 Martie - 10 Martie, 27 Noiembrie - 16 Decembrie)

Zeul guvernant al imperiului mortii, Osiris simbolizeaza complexitatea. Nativii aflati sub influenta lui pot fi tacuti, dar ascund multe. Sunt atrasi de mediul artistic si orice alta activitate care le permite sa isi exprime creativitatea. Sunt buni organizatori, prevazatori, gata sa intervina mereu cu idei salvatoare. Trebuie sa invete lectia supunerii.

Isis - Capacitatea de a renaste
(11 Martie-31 Martie, 18 Octombrie-29 Octombrie, 19 Decembrie-31 Decembrie)

Zeita vietii si a fertilitatii ocroteste dragostea, armonia si loialitatea. Nativii aflati sub influenta ei sunt buni ascultatori, sensibili si sunt mereu gata sa ofere o mana de ajutor. Isi respecta foarte bine regulile pe care si le-au stabilit in viata. Sunt plini de energie si permanent simt nevoia sa faca o schimbare; nu se multumesc cu putin. Trebuie sa invete lectia rabdarii. Se grabesc uneori, dar nu mai pot lua inapoi cuvintele pe care le-au spus.

Citește și:

astrele egiptene sursa foto: shutterstock.com

Thoth - Magia cuvintelor
(1 Aprilie - 19 Aprilie, 8 Noiembrie - 17 Noiembrie)

Toth simbolizeaza in zodiacul egiptean stapanul cunoasterii. Insufla nativilor pe care ii ocroteste curiozitatea si dorinta de a sti mereu mai mult. Curiozitatea ii indeamna sa incalce reguli, chiar daca nu au intentii rau-voitoare. Sunt prea toleranti si generosi; nu le place sa se impuna. Au de invatat lectia negarii. Trebuie sa invete a spune “nu”, deoarece multi au de castigat de pe urma generozitatii lor.

Horus -Maretia inaltimii
( 1 4 Aprilie - 8 Mai, 12 August - 19 August)

Horus este un zeu egiptean reprezentat in scrierile antice printr-un soim. Patronul cerului si al stelelor si-a inzestrat nativii pe care-i ocroteste cu o imaginatie bogata. Fantezia lor nu are limite si au o vointa foarte puternica. Le place sa cerceteze, sa se autodepaseasca, aflandu-se toata viata intr-o cautare neincetata asupra propriei persoane. Totul trebuie sa capete un sens si refuza sa traiasca clipa. Uneori tind sa devina superiori. Au de invatat lectia smereniei. Dragostea va fi nestatornica daca nu vor invata sa tina pasul lent cu al persoanei iubite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc