Setari Cookie-uri

Horoscopul Divin: Puterile ascunse ale fiecarei zodii

Cum isi folosesc semnele astrologice atuurile dobandite din partea divinitatii.

Descopera puterea ascunsa a zodiei tale si afla cum poti s-o utilizezi in avantajul tau:

Berbec

Permanet stapan pe sine, agresiv si imprudent, Berbecul este o persoana rebela din nastere. II place sa sfideze regulie pentru a se impune cu autoritate. Dornic de manifestare, ii poate obosi pe cei din jur cu energia lui. Detine puterea convingerii ai a manipularii. Pentru a-si atinge idealurile superioare in viata nu va ezita sa apeleze la orice truc pentru a iesi invingator. Divinitatea o sa-l rasplateasca pentru generozitate si curaj. Taria de caracter este o alta calitate de pret a nativului.

Taur

Este un semn stabil care isi canalizeaza toata energia asupra confortului personal. Caminul si mediul care il inconjoara au o mare influenta asupra personalitatii sale. Nativul din zodia Taur se gandeste foarte bine si apoi actioneaza. Nevoia de siguranta il determina sa actioneze mereu cu prudenta. Este tacut dar nu-i lipseste spiritul de conducator. Puterea lui ascunsa este autoritatea pe care o dezvaluie in momentele tensionate. Detine simtul comunicarii si isi asuma in mod inconstient o buna parte din responsabilitatile celorlalti.

Citește și:

horoscop divinitate sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Acest semn se defineste prin dualitate si in general aloca o mare atentie detaliilor din jurul sau. Este capabil sa se adapteze cu usurinta in orice mediu si este inclinat catre latura emotionala vietii. Curiozitatea care il domina ii aduce deseori intr-o postura nepotrivita si cei din jur nu le acorda o incredere prea mare. Cu scopul de a cunoaste adevarul, isi utilizeaza abilitatile in comunicare si forta de convingere. Intuieste foarte bine cum gandesc cei din jurul sau si aceasta abilitate ii ajuta sa ia deciziile corecte in viata.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc