Setari Cookie-uri

Horoscopul Divin: Puterile ascunse ale fiecarei zodii

Cum isi folosesc semnele astrologice atuurile dobandite din partea divinitatii.

Rac

Nu pare genul care sa actioneze cu tenacitate, dar nativul zodiei Rac intuieste foarte bine pericolele care il pandesc. Permanent pregatit sa protejeze ceea ce iubeste, are grija sa nu se amestece niciodata in actiuni riscante. Se declara emotiv si sensibil, dar odata provocat stie sa isi protejeze interesele. Divinitatea l-a inzestrat cu puterea de a presimti anumite evenimente. Cand anticipeaza anumite actiune isi pregateste tacticos un plan de lupta ca sa nu fie prins pe picior gresit.

Leu

Ambitia, calitatea lui majora ii aduce foarte multe reusite in viata dar si incercari menite sa ii testeze tenacitatea. Leul este dornic sa detina controlul si sa iasa in evidenta printr-o imagine impecabila. A fost inzestrat cu puterea ascunsa a organizarii si gratie acestui atu reuseste sa se faca remarcat. Isi atrage admiratia celorlalti, dar starneste si invidia. Multi ar vrea sa ii descopere vulnerabilitatea din spatele privirii ferme si imperturbabile.

Citește și:

zodiac divinitate sursa foto: shutterstock.com

Fecioara

Este unul din semnele zodiacului care poseda un simt fin al observatiei. Grijului si interiorizat, isi ia intotdeauna masuri de precautie inainte de a pasi pe terenuri necunoscute. Nu este foarte comunicativ, dar poseda o arta aparte a preciziei si de aceea reuseste sa fie deseori cu un pas in fata celorlalti. Tinde catre latura spirituala a vietii. Forta divina l-a inzestrat cu rabdare si constiinciozitate, asadar va sti sa aleaga mereu calea corecta la rascurce de drum.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc