Setari Cookie-uri

Horoscopul Divin: Puterile ascunse ale fiecarei zodii

Cum isi folosesc semnele astrologice atuurile dobandite din partea divinitatii.

Capricornul

Capricornul defineste o persoana care nu obisnuieste sa isi exteriorizeze foarte usor sentimentele. Atunci cand o face, cu siguranta are un motiv foarte bine intemeiat. Isi sustine cu tarie punctul de vedere sau urmareste sa isi atinga un ideal inalt. Este retinut de obicei, dar stie sa se mobilizeze ca sa obtina ce isi doreste. Asculta fiecare sfat primit si anumite cuvinte reusesc sa-l influenteze intr-un mod aparte. Stie sa pastreze secrete si detine puterea premonitiei. Precautia este a doua sa natura.

Varsator

Se simte adesea neinteles si cauta mareu sa desluseasca intelesul din spatele cuvintelor. Ii place sa traisca inconjurat de echilibru si armonie, de aceea isi alege atent persoanele care ii stau aproape. Stapaneste excelent arta comunicarii si reuseste sa se integreze cu usurinta in orice comunitate. La nevoie adopta insa un comportament riguros si rezervat. Urmareste sa descopere intai ce gandesc ceilalti, apoi isi daruieste increderea.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Viseaza cu ochii deschisi dar le este teama sa porneasca in cautarea idealurilor. Nativii din zodia Pesti sunt persoane sensibile si emotive. Au o personalitate duala si de aceea isi schimba foarte repede starea de spirit. Nu stapanesc foarte bine arta comunicarii dar stiu sa priveasca dincolo de cuvinte. Divinitatea i-a inzestrat pe nativi cu darul premonitiei. Permanent pregatiti sa intervina pentru a-si apara linistea, gasesc forta de a reactiona promt in situatiile critice. In aparenta rezervati, ascund trairi puternice si prezenta de spirit.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc