Setari Cookie-uri

Horoscopul Divin: Puterile ascunse ale fiecarei zodii

Cum isi folosesc semnele astrologice atuurile dobandite din partea divinitatii.

Balanta

Balanta este un semn inzestrat cu un temperament afectuos si chibzuit. Reuseste sa stabileasca relatii stranse cu toate persoanele care ii sunt alaturi si stapaneste foarte bine arta de a conversa. Are bine inradacinat simtul dreptaii si in drumul vietii va incerca sa nu se abata de la el. Are o sensibilitate crescuta dar indecizia ii poate crea dificultati in intimitate. Puterea ascunsa a nativului consta in creativitatea fara limite care il ajuta sa se regaseasca.

Scorpion

Acest semn este inzestrat cu o personalitate puternica si un farmec interior care ii permite sa se bucure de admiratia celor din jur. Pe unde trece seamana confuzie si nelamuriri. Ii place sa vorbeasca pe jumatate si intentionat lasa loc liber interpretarilor. Latura spirituala a nativului este puternic dezvoltata. Scorpionul simte cand este in primejdie si se adapteaza din mers schimbarilor. Are puterea de a-si schimba rapid starea de spirit in functie de ceea ce il inconjoara.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Focul ii domina gandirea si personalitatea. Sagetatorul este interesat de orice ii poate aprofunda universul de cunoastere. Iubeste calatoriile, aventura si tinde catre o viata plina de nepravazut si dinamism. Oricat si-ar dori, nu cade intotdeauna in picioare. Insa, chiar daca este la pamant gaseste imediat o cale pentru a se readapta. Poseda forta uimitoare a miscarii care il ajuta sa ajunga mereu acolo unde isi doreste. Are idealuri inalte si indiferent de circumstante va incerca mereu sa nu isi neglijeze indatoririle.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc