Berbec

Anul 2013 va fi un an dinamic pentru Berbec din toate punctele de vedere. Rolul tau in societate si in familie va fi consolidat, iar relatiile cu persoanele din jur vor fi foarte bune. Este posibil ca singuratatea sa isi faca loc in viata ta, asa ca foloseste acea perioada pentru a iti gasi linistea interioara si a hotari ce vrei de la viata.

Pe plan sentimental toate lucrurile vor merge bine in 2013. Daca ai rabdare si ramai pe pozitii, atunci ai sanse foarte mari pentru a iti gasi partenerul perfect. Conteaza foarte mult sa stii ce iti doresti in dragoste. Nu actiona ci, mai degraba, incearca sa convingi prin rabdare si astfel vei castiga atentia partenerului tau. Elimina gandurile rele si incearca sa spargi zidul format intre tine si partenerul tau.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Pentru tine anul 2013 se anunta a fi unul incarcat cu bucurii si surprize placute din toate partile. Incearca sa profiti la maxim de creativitatea ta pentru a te afirma pe plan profesional. In general, vei avea o viata linistita, insa fericita. Iti vei indrepta atentia catre lucrurile care iti plac cu adevarat si vei face ceea ce te pasioneaza. Vei avea parte de mai multa libertate si independenta, asa ca profita de acest an.

Iti doresti un an plin de realizari pe toate planuri. Se pare ca astrele sunt de partea ta deoarece chiar si in ceea ce priveste relatia cu partenerul, visele iti vor fi indeplinite. Daca esti singura inceputul anului este perioada perfecta in care iti poti gasi un partener. Daca esti deja intr-o relatie, in acest an vei fi mult mai apropiata de partener. Rabdarea este cheia care pastreaza fericirea in relatii. Lasa armonia sa se instaleze in relatia ta si ai incredere in partener.

Gemeni

In anul 2013 vei fi capabila sa iti consolidezi planurile si eforturile. Vei avea posibilitatea sa iti indeplinesti visele in acest an. Pozitiile planetelor te vor ajuta foarte mult, iar tu vei putea sa iti atingi obiectivele in viata. In vara anului 2012 vor exista mici probleme pe plan financiar, insa nimic care sa te sperie sau sa nu aiba rezolvare.

In ceea ce priveste planul sentimental, anul 2013 va fi un an in care sentimentele tale vor fi mult mai stabile decat in anii precedenti. Tu vei putea sa iti exprimi dragostea si afectiunea pentru partener si vei fi libera sa spui ce gandesti cu adevarat. Daca nu esti implicata in nicio relatie, nu-ti face probleme. Cupidon are indreptate toate sagetile asupra ta asa ca sa nu te sperii daca te indragostesti la prima vedere.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: