Setari Cookie-uri

Horoscop: Comportamentul erotic pentru fiecare zodie

Ce tehnici de seductie folosesc nativii zodiacului

Afla detalii incitante despre personalitatea erotica a fiecarei zodii:

Berbec

Primul semn al horoscopului este inzestrat cu foarte multe energie sexuala. Se aprinde foarte usor in dormitor si vrea sa controleze de fiecare data orice miscare. Preludiul prelung sau mangaierile ar putea mai de graba sa ii taie apetitul sexual decat sa il starneasca. In schimb, tatonarile, amanarea si vorbele murdare ii sporesc placerea. Berbecul adora sa se joace dar isi stabileste de la inceput propriile reguli. Nu in ultimul rand, asteapta laude care sa-i mangaie orgoliul.

Principalele zone erogene: buze, tample, ureche.

Taur

Nativul zodiei Taur este senzual si pasional. Are o imaginatie bogata si ii place sa isi alinte perechea. In plan erotic este adeptul prelungirilor si al tatonarilor. Transforma preludiul intr-un joc intens, menit sa sporeasca placerea si dorinta. Nu este incantat sa incerce noutati si are incredere in propriile tehnici de seductie.

Citește și:

Principalele zone erogene: gat, urechi, incheietura mainii.

sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

In plan afectiv nativul din zodia Gemeni este un partener curios si dezinhibat. Ii place sa experimenteze in arta amorului, asadar accepta cu zambetul pe buze orice propunere. In locul unui preludiu tva prefera sa-i soptesti la ureche propuneri indecente. Reactioneaza cu usurinta la stimulii auditivi, dar nu va trata cu indiferenta nici o priveliste incitanta si seducatoare.

Principalele zone erogene: umerii, coapsele, degetele.

Rac

Romantismul defineste cel mai bine caracterul erotic al persoanei nascute in zodiac Rac. Trebuie sa capete incredere in perechea sa pentru a-si exteriorize sentimentele. Are nevoie de afectiune si tandrete in intimitate. Doreste dragoste si protectie, fiind unul dintre cele mai sensibile semn ale zodiacului. Un decor romantic si declaratiile soptite la ureche il dau gata intotdeauna.

Citește și:

Principalele zone erogene: urechile, abdomenul, coapsele.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc