Setari Cookie-uri

Horoscop: Comportamentul erotic pentru fiecare zodie

Ce tehnici de seductie folosesc nativii zodiacului

Sagetator

O noapte de dragoste cu nativul zodiei Sagetator poate fi o experienta deosebita. Ii place sa vaneze si sa fie vanat in pat. Are o imaginatie bogata, este dezinhibat si il incita foarte mult jocurile erotice. Este atras de aventura si experiente cat mai neobisnuite. Romantismul nu este punctual lui forte si prefera neprevazutul in locul preludiului clasic. Ascunde un foc intens si asteapta cu interes orice propunere indecenta din partea jumatatii sale.

Principalele zone erogene: solduri, interiorul coapselor, gat.

Capricorn

Capricornul este un partener visitor si sensibil. Rezervat la inceput, se apropie treptat de perechea lui. Ascunde o pasiune puternica in suflet insa are nevoie de incredere si afectiune pentru a dezvalui ceea ce simte. Este inclinat catre stabilitate, de aceea nu este tras de aventuri pasagere. Odata dezlantuit, este senzual si protector, dornic sa isi rasfete jumatatea cu gesture tandre si declaratii de dragoste.

Citește și:

Principalele zone erogene: incheieturile, umerii.

sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Vesnic cu un pas in fata altora, Varsatorul adora sa uimeasca. Are o imaginatie foarte bogata, de aceea nu duce lipsa de idei in dormitor. Il atrag lucrurile neobisnuite si orice propunere erotica iesita din banal este binevenita. Se lasa cuprins de pasiune si nu mai are limite atunci cand vrea sa obtina placerea suprema. Retinerile si inhibitiile nu isi au locul in intimitate.

Principalele zone erogene: interiorul picioarelor, umerii.

Pesti

Rezervat la prima vedere, nativul zodiei Pesti este puternic incarcat de erotism si senzualitate. Ii place sa analizeze cu meticulozitate, apoi actioneaza. Cand pasional, cand retinut, obisnuieste sa joace roluri variate in dormitor. Poseda o imaginatie bogata si isi doreste sa experimenteze cele mai intense fantezii alaturi de persoana iubita.

Citește și:

Principalele zone erogene: gatul, pieptul, buzele.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc