Setari Cookie-uri

Horoscop: Comportamentul erotic pentru fiecare zodie

Ce tehnici de seductie folosesc nativii zodiacului

Leu

Inflacarat si pasional, Leul este unul dintre nativii zodiacului care pune mare pret pe jocuri in dormitor. Amator de distractie are o imaginatie bogata si este cucerit pe un partener dezinhibat si pasional. Nu suporta sa dezamageasca si insista intotdeauna sa detina controlul. Totodata, trebuie sa i se recunoasca superioritatea cu laude si aprecieri.

Principalele zone erogene: spatele, abdomenul, buzele.

Fecioara

Este o persoana fidela perechii sale si are nevoie de sentimente puternice pentru a se darui complet. Permanent atent la detalii, se simte usor intimidat de un partener prea indraznet. Isi dezvaluie pasiunea treptat si jocurile erotice ii stimuleaza cel mai bine dorinta. Are o imaginatie foarte bogata si abia asteapta se se dezlantuiasca. Odata ce va simti iubire si incredere, nativul va dezvalui aspecte nebanuite ale personalitatii.

Citește și:

Principalele zone erogene: urechile, abdomenul, pieptul.

sursa foto: shutterstock.com

Balanta

Simte nevoia sa fie rasfatata si iubita. Tandretea este definitorie in comportamentul ei erotic si cere foarte multa atentie din partea partenerului. Se adapteaza usor in orice situatie si este dornica de experiente picante. Fiind o maestra in arta conversatiei stie intotdeauna ce sa spuna ca sa isi seduca perechea. Poate devni capricioasa, de aceea nu accepta sa primeasca mai putin decat ofera.

Principalele zone erogene: solduri, coapse.

Scorpion

Deloc delicat cand vine vorba de sex, nativul zodiei Scorpion dezvaluie aspecte nabanuite in intimitate. Este rezervat in general, dar nimeni nu-l intrece la capitoul pasiune si fantezii erotice. Ii place sa studieze foarte bine miscarile celuilalt pentru a-l surprinde cu gesturile potrivite. Mangaierile tandre si aluziile indecente ii starnesc imediat simturile.

Citește și:

Principalele zone erogene: abdomen, picioare, gat.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc