Setari Cookie-uri

Horoscop: Talismanul Feng Shui pentru fiecare zodie

Ce talisman i se potriveste fiecarui semn zodiacal.

Descopera talismanul norocului pentru fiecare zodie:

Berbec: Corabia bogatiei

Ambitios si plin de energie, Berbecul vrea sa obtina totul sau nimic. Este o fire practica si spune direct ceea ce isi doreste. Nu ii plac jumatatile de masura si implinirea profesionala este foarte importanta. Nativul trebuie mereu sa ofere un bun exemplu prin stilul de viata distins, desi comportamentul lui nu este chiar unul demn de urmat.

Talismanul Feng Shui potrivit pentru Berbec ar fi Corabia bogatiei. Simbol stravechi al bogatiei si al norocului, a fost denumita astfel pentru ca transporta mereu comori.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Taur: Floarea de lotus

Zambitor si amabil, Taurul face mereu o impresie placuta la prima vedere. Putini stiu insa ca in spatele privirii blajine se ascunde o minte agera, foarte atenta la detalii. Nativul pune accent pe confort si bunastare. Ii place sa traiasca pe picior mare si este recunoscut pentru gusturile extravagante.

Citește și:

Talismanul potrivit este o amuleta cu floare de lotus. Sporeste intelegeerea si poate fi de mare ajutor in situatiile tensionate. Florae de lotus este simbolul de seama al budismului si aduce bunastarea.

Gemeni: Sfera

Afla primul vestile importante si nu-i scapa niciodata vreo informatie care i-ar putea fi utila. Persoana nascuta in zodia Gemeni iubeste diversitatea. Este nehotarata si cel mai mult detesta sa faca alegeri. Ii critica usor pe cei din jur dar este mult mai indulgenta cand vine vorba de propria persoana. Deseori este surprinsa cu zambetul pe buze dar rareori isi exteriorizeaza sincer sentimentele.

Talismanul potrivit este sfera din cuart. In traditia Feng Shui sfera simbolizeaza uniunea deplina dintre cer, oameni si pamant. Imbunatateste relatiile si sporeste bunastarea.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc