Setari Cookie-uri

Horoscop: Talismanul Feng Shui pentru fiecare zodie

Ce talisman i se potriveste fiecarui semn zodiacal.

Rac: Dragonul cu moneda

Manifesta o sensibilitate crescuta si este foarte usor de impresionat. Racul simte nevoia sa protejeze si sa fie protejat. Capata cu greu incredere in persoanele din jurul sau si prefera sa pastreze distanta cand este nesigur. Viseaza la o viata confortabila si linistita alaturi de persoana iubita. Are o imaginatie foarte bogata dar deseori vede pericolele acolo unde nu sunt.

Talismanul potrivit este Dragonul cu moneda. In Feng Shui dragonul simbolizeaza protectie si noroc. Purtat sub forma unui pandantiv sporeste norocul si aduce putere.

sursa foto: shutterstock.com

Leu: Piatra dorintei

Nascut pentru a fi un luptator neinfricat, Leul nu da inapoi cand primeste vreo provocare. Simte nevoia sa se dea in spectacol de cate ori are ocazia si ii place sa simta toate privirile atintite asupra sa. Poate parea arogant si sfidator, insa isi ascunde foarte bine sentimentele in fata zambetului triumfator.

Citește și:

Talismanul potrivit este piatra dorintei. Chiar daca nu se arata, Leul este macinat de griji si indoieli. Acest talisman atrage armonia, creeaza o energie pozitiva si sporeste increderea in fortele proprii.

Fecioara: Nodul mistic

Are o mare capacitate de analiza dar deseori se pierde adunand detaliile. Fecioara este o persoana rationala dar exagerat de meticuloasa. Obisnuieste sa faca planuri pe termen lung si ia in calcul intotdeauna variante de rezerva. Gandeste practic si rational, nefiind interesat sa isi assume riscuri majore in viata.

Talismanul potrivit este Nodul mistic. Purtat ca un breloc ori sub forma de bratara atrage norocul si bunastarea. Inlatura piedicile si tine la distanta persoanele rauvoitoare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc