Setari Cookie-uri

Horoscop: Talismanul Feng Shui pentru fiecare zodie

Ce talisman i se potriveste fiecarui semn zodiacal.

Capricorn: Broasca testoasa

Semn fix de pamant, Capricoenul este o persoana hotarata si responsabila. Nu isi asuma niciodata sarcini daca stie ca nu le poate indeplini si apreciaza un stil de viata simplu si confortabil. Familia ocupa loul intai in prioritatile sale.

Talismanul Feng Shui potrivit este broasca testoasa, simbolul perseverentei si al stabilitatii. Acest remediu sporeste armonia si intelegerea. Aduce noroc si sanatate celui care il poarta.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Varsator: Amuleta cu monede

Are o personalitate rebela si nu se ia niciodata dupa sfatul altora. Este obisnuit sa isi croiasca singur drumul in viata si nu ofera explicatii. Ii place sa straluceasca intr-un grup si reuseste sa capteze de fiecare data atentia. Sub infatisarea triumfatoare poate ascunde ai temeri ori nehotarare.

Talismanul potrivit zodiei Varsator este o amuleta cu monede. Se poarta ca bratara ori pandantiv. Amplifica norocul, alegerile corecte, fiind un remediu de nadejde in momentele de indecizie. Moneda simbolizeaza prosperitatea in traditia chineza.

Citește și:

Pesti: Crapul norocos

Pare fragila si tematorare, insa persoana nascuta in zodia Pesti este puternica si ambitioasa. Lupta cu indarjire pentru a-si atinge scopul si nu se lasa usor intimidata. Caracterul dual si nehotararea sunt carateristicile care-i definesc personalitatea.

Talismanul Feng Shui potrivit zodiei este crapul norocos. In traditia chineza simbolizeaza perseverenta si puterea, fiind considerat un peste rezistent, capabil sa inoate impotriva curentului. Crapul sporeste norocul si implinirea dorintelor, fiind remediul excelent purtat la examene si in momente de impas.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc