Kudika
1 Octombrie 2012

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie.

Cuvinte cheie: afectiune, timiditate.
Zile favorabile: 2, 6, 20.

Leu
Pentru nativii din zodia Leu este foarte important luna aceasta sa fie sinceri si deschisi fata de persoanele cu interese comune. Exersati-va si abilitatea de a va face auzit in problemele care va privesc direct.

Este posibil sa primiti un ajutor financiar dintr-o sursa neasteptata. Sortile va zambesc in aceasta perioada.

Cuvinte cheie: dinamism, generozitate, hotarare.
Zile favorabile: 9, 10, 31.

Fecioara
Fecioarele pot castiga un foarte bun prieten luna aceasta fara a depune niciun efort: tot ce trebuie sa faceti este sa va sustineti opinia proprie, fara a va lasa influentati de ceilalti. Bazati-va pe originalitatea dumneavoastra, nu exista ceva mai fermecator decat o personalitate puternica.

O ruda apropiata va simte lipsa. Desi exista o diferenta de varsta si se poate sa fie necesare cateva mici sacrificii, persoana aceasta merita compromisurile. Amintiti-va, timpul petrecut impreuna conteaza, nu lucrurile.

Cuvinte cheie: precizie, inteligenta, organizare.
Zile favorabile: 4, 19.

Balanta
Nativii din balanta tind, luna aceasta, sa fie foarte agitati, dar aveti grija sa nu va extenuati inainte de inceperea actiunii. Este posibil ca la mijlocul lunii sa aveti o dezamagire, dar cu siguranta va veti recapata echilibrul caracteristic.

In viata sentimentala, incercati sa nu complicati lucrurile. Nu faceti promisiuni si nu va asumati riscuri inutile.

Cuvinte cheie: echilibru, afectiune, generozitate.
Zile favorabile: 12, 13, 27.

Scorpion
Se pare ca Scorpionii au ceva de impartasit: despartiti-va pentru un moment de turnul de clestar si spuneti ce aveti pe suflet. Inceputul lunii va fi mai dificil, din punct de vedere sentimental, insa lucrurile se vor aseza apoi. Poate ar fi bine chiar sa va luati cateva zile de concediu.

Cat despre planul profesional, fiti atent cu dezvaluirile neadecvate. Nu amestecati problemele familiale cu munca.

Cuvinte cheie: inteligenta, stabilitate, optimism.
Zile favorabile: 7, 17, 30.

Sagetator
Din cauza pozitiei retrograde a lui Saturn, veti avea o perioada destul de agitata pe plan sentimental, osciland mai mult spre romantism.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc