Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zodiei tale in luna octombrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec
Pentru nativii din berbec este momentul sa isi marturiseasca sentimentele fata de o persoana de sex opus, insa cantareste-va bine emotiile inainte de a face acest pas. Exista posibilitatea ca alegerea sa fie un esec, insa nu veti sti niciodata daca nu veti incerca.

Ezitarea nu este o alegere buna in plan financiar, trebuie sa va asumati niste riscuri.

Cuvinte cheie: romantism, intuitie, forta.
Zile favorabile: 13, 20, 23.

Taur
Luna octombrie va pregateste un impas. Veti avea de ales intre fericirea cuplului dumneavoastra si o cariera de succes, asa ca este posibil sa aveti nevoie de o pauza. Oferta unei calatorii departe de casa se poate sa fie modalitatea perfecta pentru a va pune ordine in ganduri. Viata amoroasa poate deveni ceva mai incitanta dupa ziua de 23 a lunii.

De altfel, este momentul potrivit pentru a incepe sa cotizati catre un fond pentru zile negre, nu asteptati sa va achitati toate datoriile.

Citește și:

Cuvinte cheie: generozitate, prudenta, stabilitate.
Zile favorabile: 5, 12, 30.

Gemeni
Pentru Gemeni, viata sentimentala va fi destul de condimentata luna aceasta, daca vor da curs unor flirturi. Daca sunteti deja implicat intr-o relatie stabila, asigurati-va ca aceasta aventura merita.

Lucruri marunte pe care le-ati omis se vor intoarce in peisaj la inceputul lunii, capatand proportii. Aceasta nu este neaparat o veste rea: veti avea parte de bune si rele, insa uneori trebuie sa cobori ca sa poti urca. Spre sfarsitul lunii se anunta cateva obstacole pe plan profesional, pregatiti-va!

Cuvinte cheie: sinceritate, sensibilitate, intuitie.
Zile favorabile: 1, 15, 21.

Rac
Luna aceasta, veti fi tentati de experiente extreme, dar se poate ca mai tarziu sa realizati ca nu asta va doriti de fapt. Comunicarea este foarte importanta, deschideti-va fata de apropiati, pentru a putea depasi unele dileme ce va dau batai de cap.

Citește și:

In ceea ce priveste viata profesionala, nu permiteti altora sa vorbeasca in numele dumneavoastra, mai ales daca sunteti singurii responsabili de proiect. Uneori este dificil sa va respectati promisiunile, insa incalcarea lor va poate pata reputatia.

Cuvinte cheie: afectiune, timiditate.
Zile favorabile: 2, 6, 20.

Leu
Pentru nativii din zodia Leu este foarte important luna aceasta sa fie sinceri si deschisi fata de persoanele cu interese comune. Exersati-va si abilitatea de a va face auzit in problemele care va privesc direct.

Este posibil sa primiti un ajutor financiar dintr-o sursa neasteptata. Sortile va zambesc in aceasta perioada.

Cuvinte cheie: dinamism, generozitate, hotarare.
Zile favorabile: 9, 10, 31.

Fecioara
Fecioarele pot castiga un foarte bun prieten luna aceasta fara a depune niciun efort: tot ce trebuie sa faceti este sa va sustineti opinia proprie, fara a va lasa influentati de ceilalti. Bazati-va pe originalitatea dumneavoastra, nu exista ceva mai fermecator decat o personalitate puternica.

Citește și:

O ruda apropiata va simte lipsa. Desi exista o diferenta de varsta si se poate sa fie necesare cateva mici sacrificii, persoana aceasta merita compromisurile. Amintiti-va, timpul petrecut impreuna conteaza, nu lucrurile.

Cuvinte cheie: precizie, inteligenta, organizare.
Zile favorabile: 4, 19.

Balanta
Nativii din balanta tind, luna aceasta, sa fie foarte agitati, dar aveti grija sa nu va extenuati inainte de inceperea actiunii. Este posibil ca la mijlocul lunii sa aveti o dezamagire, dar cu siguranta va veti recapata echilibrul caracteristic.

In viata sentimentala, incercati sa nu complicati lucrurile. Nu faceti promisiuni si nu va asumati riscuri inutile.

Cuvinte cheie: echilibru, afectiune, generozitate.
Zile favorabile: 12, 13, 27.

Scorpion
Se pare ca Scorpionii au ceva de impartasit: despartiti-va pentru un moment de turnul de clestar si spuneti ce aveti pe suflet. Inceputul lunii va fi mai dificil, din punct de vedere sentimental, insa lucrurile se vor aseza apoi. Poate ar fi bine chiar sa va luati cateva zile de concediu.

Citește și:

Cat despre planul profesional, fiti atent cu dezvaluirile neadecvate. Nu amestecati problemele familiale cu munca.

Cuvinte cheie: inteligenta, stabilitate, optimism.
Zile favorabile: 7, 17, 30.

Sagetator
Din cauza pozitiei retrograde a lui Saturn, veti avea o perioada destul de agitata pe plan sentimental, osciland mai mult spre romantism.

Spre sfarsitul lunii este posibil sa observati o schimbare de gust in timpul unei sesiuni de shopping. Acest lucru se poate aplica si in viata profesionala si in relationarea cu ceilalti: o schimbare de perspectiva va va prinde bine.

Cuvinte cheie: romantism, pasiune, observatie.
Zile favorabile: 9, 23.

Capricorn
Capricornii se vor simti usor dezechilibrati din punct de vedere emotional in luna octombrie. Daca va simtiti descurajati, asteptati doar sa simtiti influenta binefacatoare a lui Jupiter.

Citește și:

Asigurati-va ca v-ati achitat toate datoriile inainte de a va face alte planuri financiare. Cat despre cariera, ganditi-va bine daca sunteti in locul in care va doriti sa fiti: daca ceea ce faceti nu va multumeste, nu are rost sa continuati.

Cuvinte cheie: responsabilitate, umor.
Zile favorabile: 5, 7, 31.

Varsator
Nativii acestei zodii sunt sfatuiti sa alcatuiasca un bilant al carierei lor. Daca traiectoria profesionala nu este cea pe care v-ati dorit-o, luna aceasta este timpul sa faceti o schimbare in aceasta directie.

Schimbari vor fi observabile si la modul in care sunteti privit de ceilalti. Analizati-va propria valoare, atat in raport cu prietenii dumneavoastra, cat si cu felul in care doriti sa fiti perceputi sau felul in care va doriti sa evoluati.

Cuvinte cheie: meditatie, filosofie, sensibilitate.
Zile favorabile: 4, 27, 28

Citește și:

Pesti
Datorita pozitiei ui Uranus, va veti recantari sistemul de valori si prioritatile. Veti afla astfel ca, intr-adevar, lucrurile care conteaza cel mai mult in viata nu sunt lucruri. Veti intelege importanta detaliilor, fericirea lucrurilor marunte.

Probleme vor aparea insa pe plan financiar: acordati atentia cuvenita acestui subiect, cereti sfaturi avizate pentru a depasi eventualele impasuri.

Cuvinte cheie: seriozitate, rezervare, politete.
Zile favorabile: 11, 29.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc