Tentatia testeaza iubirea intr-un cuplu. Citeste zodiacul infidelitatii si descopera cat de fidel este fiecare nativ din horoscop:

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Berbec

Este o persoana dinamica, permanent in cautare de actiune si atentie. Berbecul se aprinde foarte usor si este recunoscut drept un partener pasional si extrovertit. Nu-i de mirare ca il atrag provocarile in amor si nu refuza propunerile care i se fac. In general ii este greu sa reziste tentatiei, chiar daca apoi il mustra constiinta. Chiar daca este implicat intr-o relatie serioasa n-ar refuza o aventura. De cele mai multe ori insala din curiozitate ori pentru a-si confirma puterea seductiei.

infidelitatesursa foto: shutterstock.com

Taur

Cel nascut in zodia Taur trateaza cu responsabilitate fiecare relatie. Este increzator in propriile forte, promite vrute si nevrute dar deseori nu-si duce la bun sfarsit tot ce si-a propus. Isi impune sa reziste in fata tentatiei dar il macina curiozitatea. Pe de o alta parte este macinat si de gelozie. Nu cumva i-ar trece si perechii sale prin cap sa calce stramb, pentru ca nu ar putea ierta asa ceva. Asadar, nativul Taur bifeaza mai rar escapade amoroase si are grija sa isi asigure spatele cand minte.

Gemeni

Este cel mai curios semn al zodiacului. Cel nascut in zodia Gemeni este inzestrat cu o putere mare de convingere si stie intotdeauna sa se faca placut indiferent de situatie. In plan sentimental este caracterizat de nestatornicie. Curiozitatea il indeamna de cele mai multe ori sa insele. Regretele nu il fac sa dea inapoi dimpotriva, este persoana care initiaza deseori tentatia. Maestru in arta seductiei, nativul zodiei Gemeni nu ezita sa faca avansuri chiar daca este implicat intr-o relatie.

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: