Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: cine si de ce insala?

Care sunt zodiile predispuse la infidelitate?

Rac

Trateaza o relatie cu respect si responsabilitate. Nativul zodiei Rac tine la siguranta persoanele care ii ameninta linistea din cuplu. La randul lui, raspunde cu raceala in fata flirturilor si nu este tentat sa insele. Apreciaza stabilitatea si nu priveste cu ochi bun aventurile pasagere. Este posesiv si isi urmareste de la distanta partenerul de viata. Ar putea sa insele doar pentru a se razbuna, insa acest gest i-ar lasa tot lui un gust amar. De asemenea, limbajul trupului il poate trada usor atunci cand minte.

relatie sursa foto: shutterstock.com

Leu

Nimic nu-i poate sta in cale atunci cand si-a propus ceva. Nativul nascut in zodia Leu stapaneste foarte bine arta seductiei si ori de cate ori are ocazia ii place sa fie in centrul atentiei. Flirturile il cresc stima de sine si prestigiul dar asta nu inseamna ca insala cu usurinta. Leul tine la imaginea lui si de aceea isi calculeaza cu atentie fiecare pas. Daca insala are grija sa isi acopere foarte bine spatele, astfel incat sa nu fie prins cu minciuna. Se comporta la fel ca inainte, ba mai mandru putin in sinea lui pentru isprava facuta.

Citește și:

Fecioara

Sensibil ci cumpatat, nativul zodiei Fecioara este un partener fidel in dragoste. Ofera loialitate, incredere si se asteapta sa primeasca acelasi lucru de la perechea lui. Nu este strain de flirturi si primeste deseori propuneri tentante, dar stie sa le refuze pe toate cu stil si autoritate. Ii place sa se simta admirat dar nu isi incalca niciodata cuvantul. La randul lui nu tolereaza minciuna si daca a fost inselat, prefera sa renunte la compania celui care i-a tradat increderea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc