Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: cine si de ce insala?

Care sunt zodiile predispuse la infidelitate?

Capricorn

Este o persoana care nu isi manifesta cu usurinta trairile. Capricornul apreciaza intelegerea si loialitatea in cuplu si taxeaza dur orice abatere de la regulile stabilite. In relatia lui nu exista minciuna, deoarece pune mare pret pe sentimentele investite. Cand este provocat raspunde cu detasare si raceala, insa niciodata n-ar folosi tradarea pentru a se razbuna. Pretinde acelasi comprtament responsabil si de la partenerul sau.


sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Nativul zodiei Varsator este o persoana libera si nononformista. Ii place sa traiasca dupa propriile reguli fara sa ofere prea multe explicatii. Intr-o relatie isi doreste sa combine dragostea cu independenta si de aceea lucrurile ii mai scapa deseori de sub control. Stapaneste foarte bine arta flirtului, asadar nu-si va refuza vreo ocazie de a-si pune in evidenta acest atu. Poate accepta si relatii de durata dar cel mai mult ii plac legaturile scurte, care-i permit sa mai studieze prin jur.

Citește și:

Pesti

Romantic si sensibil, nativul zodiei Pesti pretuieste relatia in care se implica. Este adeptul stalilitatii si de aceea nu priveste cu ochi buni flirturile si propunerile indraznete. Are un caracter dual si pare greu de multumit, insa in spatele acestei personalitati ascunde doar dorinta de a fi iubit. Tanjeste dupa afectiune, atentie si isi doreste sa fie in compania unei persoane cu o gandire asemanatoare.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc