Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii: sufletele pereche in luna lui Brumarel

Cum stai cu dragostea in octombrie?

Citeste previziunile astrale si vezi ce surprize te asteapta in cuplu. Luna octombrie este plina de schimbari; afla ce noutati aduce zodiei tale:

Berbec

Se anunta vesti bune pentru nativii zodiei Berbec. La inceputul lui Brumarel au toate motivele sa sarbatoreasca. Cel putin prima jumatate se anunta prielnica pentru discutii care privesc planurile de viitor. Comunicarea se imbunatateste. Soarele stationeaza in casa dragostei si aduce mai multa intelegere. 18 si 23 octombrie se anunta a fi date esentiale in cuplurile de durata. Totusi, chiar daca sectorul sentimental cunoaste o perioada infloritoare, cariera trebuie sa-si pastreze prioritatea.

horoscop sursa foto: dreamstime.com

Taur

Trebuie sa acorzi mai multa atentie sectorului sentimental. Nu te implica in relatii care stii ca nu au viitor. Dovedeste responsabilitatea si atentie la detalii. Trebuie sa pui punct daca prezentul nu te mai multumeste. Apar nenumarate sanse de flirt, in special dupa data de 15. O sa ai de unde alege, asadar nu refuza intalnirile care ti se propun. Saturn stationeaza in semnul tau si iti stimuleaza dorinta de a-ti asuma riscuri. 23 si 28 sunt date importante in plan amoros, asadar trebuie sa fii cu ochii in patru.

Citește și:

Gemeni

Ai parte de evenimente importante in plan sentimental. Luna octombrie vine cu schimbari notabile atat pentru nativii singuri cat si pentru cei implicati intr-o relatie. Cresc sansele pentru intalniri si legaturi noi. Prima jumatatea a lunii te surprinde cu energie si pofta de distractie. Faci tot posibilul sa impresionezi oriunde te duci. Reusesti ce iti propui, dar ai grija sa nu stranesti gelozia cuiva. Perioada cuprinsa intre 19-22 octombrie nu este prielnica pentru discutii aprinse.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc