Kudika
8 Octombrie 2012

Cum stai cu dragostea in octombrie?

Balanta

Iti place adrenalina, de aceea nu refuzi senzatiile tari din aceasta luna. Ti-ai propus sa risti mai mult, chiar daca iti periclitezi linistea din cuplu. Ti-ai atins anumite scopuri si ai prins curaj pentru a cere mai mult. Daca ai investit timp intr-o relatie de durata, trebuie sa fii mai cu bagare de seama. Nu vorbi in plus si ai grija sa oferi atat cat primesti. Entuziasmul tau se poate transforma rapid in dezamagire, asadar atentie.

zodiisursa foto: shutterstock.com

Scorpion

In luna lui octombrie iesi din rutina. Daca iti doreai mai multa aventura in plan sentimental, iata ca dorintele iti sunt indeplinite. Din fericire pentru tine, vestile se anunta foarte placute. Ai parte de schimbari pozitive pe care le asteptai de mult. Ai de ales: fie te adaptezi din mers, fie alegi sa mergi intr-o alta directie. Marte viziteaza semnul tau sporindu-ti ambitia si pasiunea. Zodiacul sufletelor pereche prevesteste surprize placute in mod deosebit la sfarsitul lunii.

Sagetator

Trebuie sa te straduiesti mai mult daca vrei sa ai liniste in plan sentimental. Renunta la orgoliu si spune ce simti. Daca ai gresit, ar fi mai bine sa-ti recunosti vina si tensiunile vor trece mai usor. Asculta si parerea celuilalt, apoi trage concluzii finale. Nu ai de ales si trebuie sa faci compromisuri daca iti doresti intr-adevar o schimbare in bine. 8 si 15 sunt date foarte importante pentru sectorul amoros, asadar atentie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc