Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii: sufletele pereche in luna lui Brumarel

Cum stai cu dragostea in octombrie?

Capricorn

Nu mai astepta ca lucrurile sa se rezolve de la sine. De aceasta data trebuie sa iei atitudine ca sa obtii rezultate. Spune ce te deranjeaza si nu ezita sa iti dezvalui si o latura mai sensibila. Urmeaza-ti intuitia si ai incredere in alegerile tale. Din data de 10 octombrie ai putea sa te bucuri de mai multa liniste in cuplu. Anumite persoane ar putea avea o influenta pozitiva, asadar nu ezita sa ceri sfaturi. Preia initiativa si totul se va desfasura in favoarea ta.

sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Luna octombrie se anunta foarte activa in plan sentimental. Nu duci lipsa de propuneri sau intalniri si toate par sa se aseze asa cum iti place. Ai putea sa dezvolti sentimente noi pentru o persoana de sex opus. Nativii implicati in relatii durabile au sansa sa traiasca momente unice, pline de romantism. Comunica mai mult cu persoana de langa tine si o sa-ti satisfaci curiozitatea. Tentatia poate sa pandeasca la orice pas, depinde doar de tine cum stii sa raspunzi.

Citește și:

Pesti

In aceasta luna, sectorul sentimental iti aduce foarte multe privilegii. Apreaciaza tot ce ai si pregateste-te sa primesti mai multe decat te-ai fi asteptat. Se anunta foarte multe vesti bune. Incepand cu data de 14 octombrie o sa resimti efectele unor schimbari pe care ti le doreai. Bucura-te de ceea ce ai, insa pastreaza-ti simtul rational. Va trebuie sa oferi si raspunsuri importante. Trebuie sa stii foarte bine ce iti doresti de la persoana care iti e alaturi.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc