Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii: sufletele pereche in luna lui Brumarel

Cum stai cu dragostea in octombrie?

Rac

In luna lui Brumarel cu siguranta, nu o sa te plictisesti. Zodiacul pentru sufletele pereche promite vesti bune. Octombrie debuteaza cu intalniri romantice si multa voie buna. Venus si Marte stationeaza in semnul tau, asadar poti sa te astepti la vreme buna, dar si la cativa nori. Trebuie sa dai dovada de hotarare. Se nasc anumite discutii tensionate si ai de oferit raspunsuri promte. Data de 11 se anunta a fi importanta, asadar ai grija la comportamentul tau din aceasta zi.

zodiac sursa foto: shutterstock.com

Leu

Daca ceva nu iti este pe plac, faci tot posibilul sa iti exprimi nemultumirile. Nu iti este teama de confruntari si iti asumri riscuri majore in cuplu. Neptun si Venus stationeaza in casa dragostei. Aceasta conjunctura astrala ar putea avea un aspect negativ asupra starii tale de spirit. Ai o sensibilitate crescuta si simti ca nu primesti ceea ce ti se cuvine. Inainte sa pui intrebari importante, gandeste-te foarte bine si pune-te pentru o clipa in locul celuilalt. Ai putea sa faci acuzatii pe nedrept.

Citește și:

Fecioara

Cei nascuti in zodia Fecioara sunt privilegiati de astre in luna lui Brumarel. Octombrie aduce echilibru si armonie in viata sentimentala a nativilor. Multe intrebari isi afla raspunsul si planurile de viitor prind contur. Cu Venus in vizita nu trebuie sa va faceti griji pentru neintelegeri. Micile conflicte care pot aparea la nativii impulsivi pot fi solutionate printr-o comunicare eficienta. 17 si 28 octombrie anunta multa emotie si romantism in cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc