Setari Cookie-uri

Destinul numerologic in 2013

Spune-mi pe ce data esti nascuta ca sa iti spun cum va fi anul 2013 pentru tine!

Cifra 1

Cuvinte cheie: forta, constanta, echilibru.

Inceputul anului se poate sa iti dea batai de cap. La munca vei avea parte de tot felul de provocari si obstacole si nici din punct de vedere emotional nu se prevad lucruri prea bune.

Inspira, expira, si incearca sa vezi cauza problemelor. Cele sentimentale sunt datorate, cel mai probabil, unor chestiuni nerezolvate in anul in curs. Spre sfarsitul anului toate lucrurile se vor rezolva in cel mai bun mod cu putinta.

Cifra 2

Cuvinte cheie: emotie, caldura sufleteasca.

Daca cifra destinului tau este 2, atunci 2013 este perioada favorabila rezolvarii problemelor mai vechi, a reluarii legaturilor cu prieteni vechi de care te-ai distantat inexplicabil. Totusi, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti si incearca sa nu faci promisiuni de care nu te poti tine.

Pe la mijlocul anului, se intrevad ceva probleme financiare, ceea ce te va face sa te maturizezi putin din acest punct de vedere: reordoneaza-ti prioritatile si, din nou, gandeste-te de doua ori inainte sa faci o investitie... sau o achizitie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc