Setari Cookie-uri

Destinul numerologic in 2013

Spune-mi pe ce data esti nascuta ca sa iti spun cum va fi anul 2013 pentru tine!

Cifra 3

Cuvinte cheie: schimbare, rabdare, ambitie.

Toata lumea are parte si de lucruri bune, si de lucruri rele. Inceputul anului s-ar putea sa te descurajeze putin, pentru ca se anunta nefast. Dar ziua buna nu se cunoaste de dimineata, iar anul nu se cunoaste din primele luni. Repeta-ti ca totul se schimba si actioneaza in consecinta.

Nu trebuie sa renunti, chiar daca intalnesti obstacole pe drum. Anul acesta este menit schimbarilor: este timpul sa iti schimbi perspectiva, tactica, sa te reinventezi si sa iti reevaluezi interesele.

Cifra 4

Cuvinte cheie: pofta de viata, deschidere, energie.

Se anunta an bun pentru cei cu cifra destinului 4. Astrele iti promit energie si succes: tot ce trebuie tu sa faci este sa renunti la trecut. Sa nu mai traiesti in el, de fapt.

De indata ce vei putea sa iti deschizi mintea si inima catre lume, totul va merge mult mai bine. Vei vedea cum lucrurile se indreapta atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Asadar, oricare ti-ar fi valorile, succesul este imediat dupa colt, iar cheia este la tine!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc