Setari Cookie-uri

Destinul numerologic in 2013

Spune-mi pe ce data esti nascuta ca sa iti spun cum va fi anul 2013 pentru tine!

Cifra 7

Cuvinte cheie: pragmatism, eficienta.

Anul viitor va fi un an bun pentru tine. Trebuie, insa, sa respecti doua conditii : sa fii mai organizata (planifica totul cum stii mai bine si tine-te de acel program) si sa renunti la leneveala. Desi nu iti plac oamenii delasatori, tinzi adesea sa fii unul dintre ei. Incearca sa controlezi asta si totul va fi bine.

Daca partenerul tau va incerca sa te domine, relatia voastra se va raci. Insa, daca vrei sa repari lucrurile, apeleaza la creativitatea de care nu duci lipsa si care, in aceasta perioada, va fi si mai sporita.

Cifra 8

Cuvinte cheie: grija, responsabilitate, eficienta.

2013 se anunta un an al calatoriilor. Indiferent de motiv (personal sau profesional), cert este ca vei avea mult de umblat. De aceea, fiecare moment liber va avea o importanta mult mai mare decat pana acum.

Din cauza aglomerarii sarcinilor, trebuie sa te asiguri ca fiecare lucru pe care il implinesti il realizezi din toata inima si cu toata atentia necesara. Eficienta va fi o necesitate vitala in aceste conditii: nu iti poti permite sa faci greseli pe care nu ai timp sa le repari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc