Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Ce surprize au pregatit astrele pentru zodia ta?

Descopera previziunile astrologize pentru toate semnele din horoscop:

Berbec

Energia ta este la cote maxime. In luna noiembrie se anunta provocari speciale pentru sectorul tau profesional. Ai oportunitatea sa te bucuri de reusite importante dar va trebui sa muncesti mult pentru asta. Nu uita sa iti protejezi si viata sentimentala. Se anunta nori dar si furtuna in relatia ta.

Atata timp cat o sa te implici mai mult, nu o sa ai motive de grija. Raspunde promt nemultumirilor si dovedeste ca iti doresti schimbari pozitive. In caz contrar, sa nu te miri daca o sa intampini discutii mai putin placute.

Zilele tale norocoase: 5, 9 si 22 noiembrie

Taur

Te concentrezi pe sectorul profesional si vrei sa faci cateva schimbari si in viata personala. Ai oportunitatea sa pui in practica o parte din planurile tale si aceste ganduri iti aduc o stare de bine. Iti place sa ajuti dar trebuie sa te gandesti foarte bine si la tine. Nu iti da planurile peste cap doar ca sa ii multumesti pe altii. Ai putea sa platesti mai mult decat te-ai fi asteptat pentru anumite sacrificii.

Citește și:

Trebuie sa te obisnuiesti cu un nou stil de viata daca vrei sa obtii rezultate eficiente in viitorul apropiat. Ai foarte multe de facut, dar trebuie sa te organizezi mai bine. Graba nu este o alegere eficienta cand este in joc viitorul tau.

Zilele tale norocoase: 3, 7 si 15 noiembrie.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Relatia de cuplu parca nu a fost niciodata mai importanta ca in aceasta luna. Ti-ai propus foarte multe schimbari pentru viitorul apropiat si faci tot posibilul pentru a le pune in practica. Anumite discutii te-au indreptatit sa iti faci sperante mari, dar nu este cazul sa te indepartezi de tot de realitate. Nu anticipa ce se va intamopla si lasa totul sa vina de la sine.

Dezamagirea ar putea sa fie mai mare daca dorintele tale nu vor urma cursul dorit de tine. Trebuie sa rezolvi neintelegerile ca sa nu pornesti la drum cu informatii eronate. Acelasi lucru este valabil si in plan profesional.

Citește și:

Zilele tale norocoase: 12, 17 si 27 noimebrie

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc