Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Ce surprize au pregatit astrele pentru zodia ta?

Balanta

Se anunta o luna presarata cu momente romantice pentru persoanele nascute in zodia Balanta. Intalnirile si complimentele nu lipsesc, in special in prima saptamana a lunii. Totul pare sa fie in favoarea ta, dar ai grija la tentatii. Nu te baza pe discretia tuturor; trebuie sa testezi mai bine loialitatea anumitor persoane.

De asemenea, te asteapta momente de rascruce. Ai putea sa fi pusa in fata unor situatii exceptionale si va trebui sa iei decizii foarte importante. Nu trebuie sa te bazezi doar pe intuitie cand este in joc viitorul tau.

Zilele tale norocoase: 4, 12 si 15 noiembrie

Scorpion

Este timpul pentru schimbari in viata ta. Trebuie sa risti daca vrei sa castigi si ai toate sansele sa faci alegerile potrivite. Trebuie doar sa iti infrunti temerile si sa treci la fapte. Ai mai multa incredere in tine si asculta-ti intuitia. Atitudinea anumitor persoane ar putea sa te influenteze in mod negativ, dar nu este cazul sa te lasi impresionata.

Citește și:

In plan sentimental nu se anunta schimbari majore. In schimb, relatii cu alte persoane apropiate ar putea sa se deterioreze. Atata timp cat iti mentii calmul, o sa poti lua deciziile corecte.

Zilele tale norocoase: 9, 10 si 27 noiembrie

horoscop noiembrie sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Pasesti in luna noiembrie cu mai multe nemultumiri. Daca ai gresit, trebuie sa iti asumi consecintele pentru faptele tale. Regretele sunt tardive si nu mai poti intoarce vremea inapoi. Viata ta sentimentala cunoaste dumuri noi. Te astepti la mai mult, insa trebuie sa iei totul treptat.

Daca te grabesti, ai putea sa faci din nou lucruri de care o sa-ti para rau. Centreaza-ti atentia asupra carierei. Ai ocazia sa te dezvolti si in mod deosebit ultima jumatate a lunii iti aduce sanse de afirmare.

Zilele tale norocoase: 3,19 si 25 noiembrie

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc