Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Ce surprize au pregatit astrele pentru zodia ta?

Capricorn

Asteptarile tale incep sa devina tot mai mari. Vrei sa vezi rezultatul muncii tale si deja hotarasti sa ceri explicatii persoanelor de la locul de munca. Iti doresti o schimbare in bine la locul de munca si bineinteles, castiguri mai mari. Ar fi de preferat intai sa tatonezi terenul in jurul tau si apoi sa sari la atac.

Norocul ar putea sa vina de unde nu te astepti. De asemenea, ca sa-ti sporesti castigurile ar trebui sa iei in calcul si economii. Renunta la placerile de moment si adopta un comportament responsabil.

Zilele tale norocoase: 12, 20 si 25 noiembrie

Varsator

Trebuie sa iti sporesti masurile de siguranta. Acorzi prea multa incredere persoanelor nepotrivite si de aceasta data surprizele neplacute ar putea sa vina de unde nu te astepti. Dai dovada de un interes crescut la locul de munca, insa iti neglijezi viata personala. Ai putea sa faci un compromis.

Citește și:

Au loc schimbari importante incepand cu 10 noiembrie si trebuie sa te adaptezi neprevazutului. Cauta sprijinul in familie si astfel o sa primesti cele mai bune sfaturi. Ai impresia ca toti te-au abandonat; insa realitatea nu este asa de intunecata.

Zilele tale norocoase: 8, 12 si 15 noiembrie

sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Refuzi sa vezi ceea ce este evident. In curand grijile te vor coplesi, de aceea ar fi mai bine sa raspunzi de acum in fata provocarilor. Nu te mai feri de adevar si accepta schimbarile. In plan personal ar putea aparea neintelegeri. Trebuie sa fii de acord si cu alte pareri, chiar daca sunt diferite de ale tale.

Nu trebuie decat sa asculti si apoi sa tragi concluziile. La locul de munca da dovada de mai mult interes si o sa ai de castigat in ochii superiorilor tai. Se anunta si vesti bune.

Zilele tale norocoase: 5, 12 si 20 noiembrie

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc