Setari Cookie-uri

Horoscop: Proverbul zodiei tale

Ce zicala ti se potriveste?

Descopera motto-ul zodiei tale:

Berbec

Proverbul tau: Prietenii vin si pleaca dar dusmanii se aduna

Te gandesti intotdeauna de doua ori inainte sa dai mana cu cineva. Esti o persoana suspicioasa care pune intotdeauna interesul propriu pe primul plan. Nu eziti sa recurgi la trucuri murdare ca sa obtii ce vrei. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana perseverenta si mereu in garda.

Taur

Proverbul tau: Saracia e ca un leu, daca nu te aperi te mananca

Esti o persoana cu un suflet cald si speri sa poti acorda mereu un ajutor celor din jurul tau. Insa, cand ai de ales intre binele tau si al celui de langa tine gandesti egoist. Apreciezi luxul si bunastarea si niciodata nu ai putea trai in dezordine. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana strangatoare si lacoma.

Gemeni

Proverbul tau: Fa-te frate cu dracu pana treci puntea

Citește și:

Cunosti foarte bine si zicala „Vorba dulce, mult adulce”. De aceea, faci tot posibilul sa intri in gratiile tuturor ca sa obtii anumite avantaje. In spatele scopului tau se ascunde intotdeauna un interes. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana oportunisa, care stie sa isi apere mereu interesul.

Rac

Proverbul tau: Nu arunca greseala ta asupra altuia, ci mai bine indreapt-o

Iti place sa traiesti mereu in certitudine si bunastare. Inima ta este plina de intentii bune, dar nu accepti tradarea. Iei masuri drastice pentru persoanele care pun in pericol siguranta ta sau a celor dragi tie. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana altruista si loiala, care isi recunoaste mereu vina.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc