Setari Cookie-uri

Horoscop: Proverbul zodiei tale

Ce zicala ti se potriveste?

Leu

Proverbul tau: Cine cauta gaseste

Esti o persoana care pune mai presus de orice confortul. Bineinteles, atat acasa cat si la locul de munca trebuie sa ai intotdeauna ultimul cuvant de spus. Te incapatanezi sa iti sustii punctul de vedere chiar si cand nu ai dreptate si iti place sa te impui. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care nu renunta usor atunci cand isi propune ceva.

Fecioara

Proverbul tau: Cine se lauda cu greseala lui, greseste de doua ori

In aparenta tacuta esti o persoana care observa foarte multe. Orice Fecioara este recunoscuta pentru spiritul critic, de aceea toti stiu ca daca pastrezi tacerea, mai mult ca sigur nu e de bine. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept calculata si perseverenta, gata sa ii tragi la raspundere pe aceia care ti-au gresit.

Balanta

Proverbul tau: Spune cu cine te-mprietenesti ca sa-ti spun cine esti

Citește și:

Porti tuturor de grija, dar cand vine vorba de tine te comporti usor neglijent. Ai asteptari mari de la persoanele care iti stau aproape, dar nu reusesti intotdeauna sa te faci bine inteleasa. Deseori te superi pe nedrept. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana care se lasa influentata de aparente.

Scorpion

Proverbul tau: De preferat un dusman pe fata decat un prieten fals

Cand trebuie sa iti aperi drepturile nimeni nu iti poate potoli furia. In aparenta dai dovada de calm, dar nimeni nu banuieste ce se ascunde in spatele figurii tale blande. Apropiatii te cunosc cel mai bine si stiu ca se pot baza pe tine la nevoie. Proverbul care ti se potriveste te descrie drept o persoana curajoasa si hotarata.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc