Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Cum iti influenteaza Venus si Marte viata intima?

Afla totul despre personalitatea ta sexuala:

Cum influenteaza planetele in viata intima a fiecarui semn:

Berbec

Esti o persoana energica si pasionala. Cu toate astea, romantismul nu iti este caracteristic in pat si iti place sa treci direct la actiune. Nu pierzi nimic daca te gandesti mai mult si la perechea ta. Venus iti poate spori latura sentimentala, dar Marte iti influenteaza dorinta de a fi mereu in control. Trebuie sa inveti lectia sensibilitatii in cuplu.

Taur

Esti unul dintre nativii sensibili ai zodiacului. Cu toate astea, nu inseamna ca nu ti-ar prinde bine mai multe sfaturi din partea celor mai experimentati in tainele amorului. Te lasi prea mult dominat de Venus si devii foarte sensibil. Emotivitatea nu este de ajutor in pat. Trebuie sa fii mai indrazneata ca sa obtii o imagine speciala. Te pierzi prea usor in detalii.

Gemeni

Iti place sa tratezi cu superficialitate problemele. De aceea, cand te confrunti cu o nemultumire in cuplu, preferi sa cauti in alta parte ceea ce iti lipseste. Cand inseli nu ai foarte multe mustrari de constiinta. In plan sexual trebuie sa inveti sa fii mai sensibila la nevoile celuilalt. Preludiul este de asemenea o parte importanta a actului sexual.

Citește și:

Rac

Esti unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului. De aceea, esti retinuta cand vine vorba de sex si acest lucru iti aduce deseori neajunsuri in relatie. Venus iti poate spori latura emotiva dar trebuie sa capeti mai mult curaj. Nu este suficient sa ai un comportament linistit. Uneori trebuie sa mai iesi din decor ca sa ai o viata sexuala implinita.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc