Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Cum iti influenteaza Venus si Marte viata intima?

Afla totul despre personalitatea ta sexuala:

Sagetator

Nativul din zodia sagetator este spontan si are nevoie de adrenalina in pat, altfel se plictiseste foarte repede. Ii plac aventurile si nu pune mare pret pe romantism sau afectiune. Obtine placerea cea mai mare din partea unui partener dezinhibat si dornic sa experimenteze. Marte ii amplifica dorinta de a se comporta ca un lider in pat.

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este senzual in dormitor. Ii place sa fie rasfatat si la randul lui are de oferit foarte multa tandrete perechii sale. Isi doreste foarte multa atentie, asadar face pereche perfecta cu o persoana dornica sa il rasfete. Venus ii sporeste afectivitatea, in timp ce Marte ii amplifica imaginatia si dorinta de a iesi din banal.

Varsator

Directi si pasionali, obtin exact ceea ce vor de la partenerul lor. Nativii zodiei Varsator seduc sexul opus cu usurinta, avand o putere de convingere aproape mistica. Sunt adeptii partidelor de dragoste agresive si patimase, insa nu agreeaza perversiunile sexuale. Nici romantismul nu le este caracteristic. Dimpotriva, adora partidele de dragoste spontane.

Citește și:

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt niste romantici incurabili. Preludiul si declaratiile siropoase nu au voie sa lipseasca din partida de dragoste ideala. Pretind incredere si respect, asadar Venus le amplifica dorinta de a se simti protejati. Nu duc lipsa de imaginatie, de aceea ar trebui sa fie mai curajosi in plan sexual. Reusesc sa scape mai greu de inhibitii.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc